2023 BAU Munchen

VEĽTRH BAU 2023 V MNÍCHOVE BOL PRE NÁS AKO PRE DLHOROČNÉHO VÝROBCU INTERIÉROVÝCH, VCHODOVÝCH, PRIESTOROVO ÚSPORNÝCH DVERÍ, PODKROVNÝCH SCHODOV A VÝLEZOV NA PLOCHÉ STRECHY VEĽMI USPEŠNÝ.

Veľtrh Bau 2023 v Mníchove bol pre nás ako pre dlhoročného výrobcu interiérových, vchodových, priestorovo úsporných dverí, podkrovných schodov a výlezov na ploché strechy veľmi uspešný. Naše výrobky sme prezentovali v dvoch veľtržných stánkoch a mohli sme predstaviť niektoré z našich najnovších a najinovatívnejších produktov. Publikum bolo nadšené z toho, čo ponúkame.
Najatraktívnejšie boli naše izolované extra vysoké vchodové dvere s integrovanou bezpečnostnou technikou, veľmi obľúbené boli trendy povrchy ako pravý kameň alebo staré drevo.
Ďalším magnetom boli naše kvalitné interiérové ​​dvere z masívneho vrstvene lepeného dreva. Dvere sme prezentovali v mnohých variáciách, ako sú napr. nové Curve alebo priestorovo úsporné dvere, ktoré vzbudili veľkú pozornosť a potešili návštevníkov.
Okrem našich dverí sme na veľtržnom stánku prezentovali aj naše izolované podkrovné schody a výlezy na ploché strechy. Aj tu sme od návštevníkov zaznamenali mnoho pozitívnych ohlasov. Vrcholom pre návštevníkov boli predovšetkým vysoké izolačné vlastnosti, jednoduchá montáž, ale aj špeciálne hodnoty v oblasti požiarnej ochrany.
Rokovania na veľtrhu boli veľmi pozitívne a teraz po ukončení veľtrhu ich už nadviazali mnoho zaujímavých rokovaní.
Už teraz sa tešíme na ďalší ročník Bau 2025 a na to, až budeme môcť opäť predstaviť naše produkty širokému publiku. Budeme aj naďalej tvrdo pracovať na vývoji inovatívnych a vysoko kvalitných produktov, ktoré spĺňajú potreby našich zákazníkov.
Chceli by ste tiež pracovať s našimi produktmi alebo máte záujem o partnerstvo? Napíšte nám pomocou kontaktného formulára a radi si dohovoríme schôdzku k prvému zoznámeniu.
Ďakujeme za Váš záujem o naše produkty!